Kom naar de Mindblowing Brainday!

Dit jaar staat De Mindblowing Brainday in het teken van Mindblowing Emotions. Emoties spelen een enorme rol in merkbeleving; je dient de juiste emotionele snaar te raken bij jouw klant, om een blijvende positieve merkbinding op te bouwen. Zintuigenmarketing speelt direct in op emoties en is dus hèt middel om te zorgen voor meer merkwaarde!

Dit jaar verzorgt Senta input in de vorm van lezingen en interactieve sessies op het gebied van:

  • De kracht van 5D sensory design voor merkwaarde en klantbinding
  • Het belang van holistisch denken in onderzoek
  • de nieuwste technieken en methoden voor het doen van emotie-onderzoek met behulp van een EEG-hersenscan.
  • Daarnaast gaan we binnen het thema Het Gelukkige Merk in op de waarde van een zinnenprikkelende Customer Journey om van jouw merk een Gelukkig Merk te maken.

Met input van verschillende bedrijven, elk gespecialiseerd in een ander aspect van zintuigenmarketing, ervaar je op het event een gevarieerd programma waarbij je je eigen route kunt samenstellen. Kies uit o.a. interessante kenniscolleges, innovatieve casuslezingen en interactieve werksessies van de diverse experts.

Dit event wordt georganiseerd door The Experience Network en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de kansen, toepasbaarheid en werking van de juiste zintuigenmarketing. Ontmoet productontwikkelaars, brand managers, researchers en marketeers en laat je inspireren!


Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2019 Alle rechten voorbehouden