Bestudeer de emotionele beleving van jouw merk

Hoeveel stress ervaart een klant in mijn winkel? Hoeveel engagement roept mijn product op? Tot voor kort waren deze vragen slechts suggestief meetbaar. Iemand direct vragen welke emoties hij of zij ervaart, kan een vertekend beeld geven van de daadwerkelijke situatie. Soms heb je eigen emoties namelijk niet eens helemaal door!

Senta werkt sinds kort met een EEG-analyse scanner als aanvullende module op de bestaande onderzoeksmethoden. De scanner meet Interest, Engagement, Stress, Excitement en Focus en is toepasbaar op zowel product- als omgevingsonderzoeken. Zo is gebleken dat we ons in diverse werkomgevingen daadwerkelijk anders voelen: in ruimtes met veel groen ervaren we minder stress en in creatievere ruimtes met veel felle kleuren en diverse materialen is onze Focus en Engagement hoger.

Ook blijkt het effect van mindfulness op het werk zichtbaar: Tijdens de mindfulness-oefening komen onze hersenen letterlijk tot rust, waarna er een periode van verhoogde activiteit volgt. Des te meer reden om regelmatig even een zen-pauze te nemen op het werk!

Benieuwd naar je emotionele beleving van jouw product, winkelomgeving of kantoor? Neem gerust contact op!


Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
Kvk: 30145022 BTW nr.:NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2019 Alle rechten voorbehouden