360° Smaakonderzoek

Sluit aan bij dit innovatieve pilot onderzoek

Meer dan de helft van de productinnovaties in food staat na een jaar al niet meer op het schap! Door fijnmaziger consumentenonderzoek te doen en precies te weten welke sensorische iconen het succes van jouw product bepalen, kan er een flinke winst behaald worden. Dat vraagt om een holistische benadering van smaakonderzoek waarbij alle facetten die de smaakbeleving kunnen beïnvloeden worden meegenomen. Wat verwacht de consument? Waar heeft de consument behoefte aan? Klopt de verpakking, de prijs, de textuur en de geur? Niet eerder is smaakonderzoek vanuit dit volledige palet onder de loop genomen. We maken gebruik van het smaakmodel dat is ontwikkeld door smaakprofessor Dr. Peter Klosse. Met zijn stichting TASTE doet hij onderzoek naar de wortels van smaak. Samen met Senta worden nieuwe methoden van smaakonderzoek getest om zo te komen tot 360 graden klantinzichten. Een holistische kijk op smaak die beter in staat is om het marktsucces van voedselproducten en dranken te voorspellen.

Geïnteresseerd? Meld je nu aan als launching partner van deze innovatieve benadering en wees als eerste op de hoogte van de onderzoeksresultaten.

Het onderzoek verkrijgt inzicht in de werking en het samenspel van de volgende onderdelen voor jouw product:

  • Smaakmodel: een bewezen methode van smaakonderzoek
  • Emoties: de emoties, voor - tijdens - en na het eten en de herinnering
  • Environment: aandacht voor de omgeving, de mensen en de rituelen
  • Mindset: effect van het doel, de achtergrond en de verwachting van de gebruiker
  • Zintuiglijke beleving: inzicht in alle zintuiglijke prikkels (zien, horen, voelen en ruiken) die invloed hebben op de smaak

Ja, ik heb interesse om deel te nemen aan deze pilot


Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2024 Alle rechten voorbehouden