Team

Samen vormen we een groot brein

Het team van Senta bestaat uit meerdere belevingsexperts. Ieder heeft zijn eigen vakgebied en samen versterken we elkaar.
Wil jij ons team komen versterken? Stuur je CV en een motivatiebrief per mail.


Désirée
Struijk

Lisette
Kraaijenhagen

Merit
Veldhuizen

Joost
Roede

Ronald
Lensink

Femke
VeldhuizenDésirée Struijk
Founding Director


Désirée is een echte visionair, ze ziet ontwikkelingen en trends al ver van tevoren aankomen en kan er bevlogen over vertellen. Ze is een autoriteit op het gebied van zintuigenmarketing, klantbeleving, vitaal ondernemerschap en verandermanagement. Met haar (mensen) kennis en ervaring is ze een inspiratiebron voor velen. Ze zet mensen op scherp en zit boordevol ideeën en ambitieuze toekomstplannen.

Lisette Kraaijenhagen
Experience Consultant Senta


Met haar passie voor marketing en klantonderzoek legt Lisette de verbinding tussen klantverwachting en merkrelevantie. Met 10 jaar ervaring in de Experience Economy weet zij als geen ander hoe een merk optimaal gebruik moet maken van zijn zintuiglijke iconen om hiermee de consument te boeien en te binden. Haar creativiteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme zorgen ervoor dat projecten het gewenste resultaat opleveren.

Merit Veldhuizen
Projectmanager Senta


Merit is een enthousiast en creatief talent die zich met passie inzet voor zeer diverse projecten. Ze is toegankelijk en behulpzaam voor zowel collega’s en gasten. Door haar hoge ambitie weet ze zichzelf zowel op analytisch als creatief vlak te ontwikkelen. Met haar open en gedreven houding en sprankelende uitstraling weet ze aan elk project of evenement een persoonlijke draai te geven en laat ze een positieve indruk achter. Merit streeft naar co-creaties waarbij passie, energie en samenwerken de boventoon voeren.

Joost Roede
Business Innovator SenseWorld


Joost is een positieve en vooruitstrevende motivator. Hij heeft zichzelf als doel gesteld mensen en bedrijven te begeleiden in het realiseren van ambitieuze doelen door het gezamenlijk anderen creëren van synergie tussen persoonlijke ontwikkelingen, bedrijfsontwikkelingen en technologische ontwikkelingen. Dit doet hij vanuit zijn passie voor mensen, mensen die een doel nastreven, of het nu consumenten, ondernemers of medewerkers zijn.

Als Business Innovator richt hij zich op het behalen van een vitaal bedrijfsresultaat door het in kaart brengen van de toegevoegde waarde voor de klant en door te sturen op zowel omzet, data en traffic. De toegevoegde waarde wordt behaald door optimaal gebruik te maken van de mensen, de ruimte en de mogelijkheden van belevingstechnologieën, die, mits goed ingezet, gezamenlijk zorgen voor een betere klantbeleving en duurzame klantenbinding.

In 2012 heeft Joost de studie Design for Interaction afgerond aan de TU Delft, in combinatie met een specialisatie in Retail. Binnen deze master ligt de focus op de optimalisatie van interacties tussen mensen onderling en in relatie met producten en de omgeving.

Ronald Lensink
Financieel Adviseur MoneyConnect


Met zijn analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid is Ronald in staat ingewikkelde vraagstukken terug te brengen tot de essentie. Na 8 jaar gewerkt te hebben in de accountancy versterkt hij nu het team met zijn financiële kennis. Daarnaast is zijn vermogen om het verhaal achter de cijfer te zien bij veel klanten van toegevoegde waarde. Door zijn klantgerichtheid en oog voor details brengt hij elke opdracht tot een goed eind.

Femke Veldhuizen
Office Manager SmartNose


Femke is een betrouwbare, gedreven en nauwkeurige professional met 15 jaar ervaring in een dynamische marketing omgeving. Zij heeft uitgebreide kennis over toegepaste geuroplossingen en een nuchtere en pure werk ethiek. Met oog voor detail zorgt zij voor de planning en structuur van projecten. Alle kanten van het proces worden daarbij realistisch belicht. Femke doet wat ze zegt en begeleidt met zorg de projecten van SmartNose.


Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
Kvk: 30145022 BTW nr.:NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2019 Alle rechten voorbehouden