Team

Samen vormen we een groot brein

Het team van Senta bestaat uit meerdere belevingsexperts. Ieder heeft zijn eigen vakgebied en samen versterken we elkaar.
Wil jij ons team komen versterken? Stuur je CV en een motivatiebrief per mail.


Désirée
Struijk

Lisette
Kraaijenhagen

Femke
Veldhuizen

Vanessa
Ouderdorp

Annick
van ArkelDésirée Struijk
Founding Director


Désirée is een echte visionair, ze ziet ontwikkelingen en trends al ver van tevoren aankomen en kan er bevlogen over vertellen. Ze is een autoriteit op het gebied van zintuigenmarketing, klantbeleving, vitaal ondernemerschap en verandermanagement. Met haar (mensen) kennis en ervaring is ze een inspiratiebron voor velen. Ze zet mensen op scherp en zit boordevol ideeën en ambitieuze toekomstplannen.

Lisette Kraaijenhagen
Experience Consultant


Met haar passie voor marketing en klantonderzoek legt Lisette de verbinding tussen klantverwachting en merkrelevantie. Met 15 jaar ervaring in de Experience Economy weet zij als geen ander hoe een merk optimaal gebruik moet maken van zijn zintuiglijke iconen om hiermee de consument te boeien en te binden. Haar creativiteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme zorgen ervoor dat projecten het gewenste resultaat opleveren.

Femke Veldhuizen
Office Manager


Femke is een betrouwbare, gedreven en nauwkeurige professional met 15 jaar ervaring in een dynamische marketing omgeving. Zij heeft uitgebreide kennis over toegepaste geuroplossingen en een nuchtere en pure werk ethiek. Met oog voor detail zorgt zij voor de planning en structuur van projecten. Alle kanten van het proces worden daarbij realistisch belicht. Femke doet wat ze zegt en begeleidt met zorg de projecten van SmartNose.

Vanessa Ouderdorp
Customer Experience Manager


Vanessa is een typische spin-in-het-web en werkt het liefst als creatieve verbinder, positief ingestelde organisator, coördinator en aanpakker in een betrokken team. Als verbinder kan zij verschillende benaderingen tot een geheel samenbrengen. Zij werkt doelgericht en oplossingsgericht met oog en oor voor anderen. Vanessa is een aanpakker en regelt wat er moet gebeuren. Zij kan zich goed inleven en vanuit dat oogpunt adviseren. Zij is een ontwikkelaar en vernieuwer die vooral in de beginfases van projecten of als innovator van een nieuw product van grote waarde is. Een idee tot leven brengen met een mix van emotie, passie en logica. Ook creatief (mee)denken, het organiseren en uitvoeren ten aanzien van communicatie uitingen is haar op het lijf geschreven.

Annick van Arkel
Junior Projectmanager


Annick is de jongste telg aan de Senta belevingsboom. Tijdens haar studie Communicatie heeft ze veel onderzoek gedaan naar de verschillende invalshoeken voor klantonderzoek en klantbeleving. Bovenal is Annick is een professional en echte teamplayer, niet alleen binnen Senta maar ook in de verbinding van klanten en contacten binnen de diverse projecten. Contacten leggen en onderhouden is voor haar de drijfveer in haar werk. Ze is jong, werkt professioneel, is enthousiast, resultaatgericht, taakvolwassen en gedreven om het optimale voor de klant uit projecten te halen. Haar creativiteit, grote kennis en vaardigheden op het gebied van social media helpen haar hierbij. Kortom een prettig persoon om mee samen te werken.


Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2024 Alle rechten voorbehouden