Sensory (product)analyse

Ga voor zintuiglijke consistentie

Voldoet jouw product, schapdisplay, winkel of restaurant aan alle juiste zintuiglijke kenmerken? Laat door een zintuigenexpert jouw product beoordelen en ontvang een analyse van onder andere de geur, kleur, vorm, materiaal, grootte, gewicht, interactie, geluid, fotografie en smaak. Hiervoor zetten wij de Sensory Coherence Scan (SCS) in. Deze scan geeft inzicht in de samenhang van de zintuiglijke eigenschappen van jouw product. Dat wil zeggen:

  • Zijn zintuiglijke aspecten zoals vorm, kleur, materiaal, geluid, geur en smaak van de verpakking en de inhoud van uw product op elkaar afgestemd, zodat deze gezamenlijk zorgen voor een coherente productpresentatie?
  • Welke inspanningen kunnen de Sensory Coherence van jouw product vergroten en zo de marketingcommunicatie verbeteren?

Inzicht in de samenhang tussen de verschillende producteigenschappen maakt het mogelijk bewust te kiezen voor bepaalde combinaties van zintuiglijke prikkels als kleur, vorm, materiaal, geluid, geur en smaak. De SCPS bestaat uit vier modules: de Pop-scan, de In-use test , een Panel Session en een onderzoek naar de winkelbeleving. In de Pop-scan wordt vooral ingegaan op de verwachtingen van uw product, in de In Use Test wordt onderzocht of die verwachtingen kloppen met de werkelijke ervaring van uw product, in de Panel Session wordt de werkelijke productervaring vergeleken met de ideale productervaring en in de winkelbeleving staat de passendheid tussen product en omgeving centraal. Tezamen geven de modules een goed beeld van Sensory Coherence van jouw product en concrete handvatten om waar nodig het product te verbeteren. Je kan er echter ook voor kiezen om een aantal losse modules naar keuze af te nemen.

Ja, ik wil meer informatie


Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2024 Alle rechten voorbehouden