Sensory Brandbox

Dagelijks ontvangt de consument drieduizend commerciële prikkels. Merken strijden om zichtbaarheid en aandacht. Om de consument emotioneel te raken is het creëren van een coherente zintuiglijke beleving prioriteit. Een merk dat de consument bindt en boeit met behulp van de juiste zintuiglijke communicatie krijgt de aandacht en het vertrouwen van de consument!

Heb jij wel eens nagedacht hoe jouw merk voelt, proeft, ruikt, klinkt? Zowel bewust als onbewust dragen alle zintuiglijke prikkels die jij in je customer journey uitstraalt, bij aan jouw merkimago. Om de zintuiglijke beleving in kaart te brengen en te optimaliseren maakte Senta al voor diverse merken een Sensory Brandbox met daarin alle zintuiglijke prikkels die het merk kenmerken. Zo ook voor de Rabobank:

Wat heb je aan je eigen corporate brandbox?

  • Je hebt een overzichtelijk tool van het zintuiglijke totaalpalet van jouw merk, welke kan worden ingezet in onder meer management- en trainingsessies;
  • Door de tastbare elementen ervaren jij en jouw klanten met alle zintuigen de feeling van jouw merk;
  • Het biedt handvatten voor het ontwerp van jouw totale customer journey: de werkomgeving, de winkels, de website, de schriftelijke communicatie.

Samen met jou ontwikkelen we graag jouw eigen corporate Sensory Brandbox. Neem contact op voor meer informatie!
Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2024 Alle rechten voorbehouden