Sensory Pleasures

Speel met jouw product in op de sensory pleasures van jouw klantgroep

Sommige gewoontes of handelingen zijn zo voldoenend dat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Wij noemen dit Sensory Pleasures; zintuiglijke prikkels die ons een gevoel van tevredenheid of voldoening geven. Dit fenomeen is op steeds meer plekken zichtbaar. Zo heeft het Youtubekanaal Sand Tagious veel populaire filmpjes van ‘sand cutting’; zandsculpturen in feilloze plakjes snijden:

Maar ook andere zintuigen zoals horen, voelen, proeven en ruiken kunnen zorgen voor Sensory Pleasures. Wat zijn de Sensory Pleasures van de medewerkers van Senta?

  • Dennis: "Als de pot pindakaas op is, wil ik hem altijd zo schoon mogelijk leegschrapen met het mes"
  • Boudewijn: "De etiketten van flesjes moet ik altijd per sé naar voren toe plaatsen. En het stampertje in een glas moet boven het ijs zitten, en niet eronder."
  • Desiree: "Ik heb laatst een superzachte jas gekocht, en als ik hem aan heb blijf ik er continue aan voelen."
  • Femke: "Ik heb altijd de neiging om het folie van paaseitjes zo netjes mogelijk eraf te halen en dan glad te strijken"
  • Amber: "Als ik Smarties eet, heb ik de neiging om ze eerst te sorteren op kleur en dan pas op te eten."
  • Denise: "Bij een nieuwe Nutella verpakking probeer ik altijd het folietje er zo netjes mogelijk af te halen. Echt fijn als dat lukt!"
  • Merit: "Als ik op straat loop en ik heb een Labello in mijn jaszak, ben ik er voortdurend in mijn zak mee aan het klikken."

Wanneer je als merk inspeelt op de sensory pleasures van jouw doelgroep, kun je dus automatisch rekenen op veel commitment. Gebruikers zien jouw product niet meer als een gebruikersproduct, maar echt als een momentje van geluk!

Wil jij weten hoe je dit doet? Neem contact met ons op:
Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2024 Alle rechten voorbehouden