Wat Senta doet voor jou

Senta is hét marketingadviesbureau gespecialiseerd in multizintuiglijke klantbeleving. Met meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied ontwikkelde Senta een nieuwe visie op basis van onderzoek, trends, nieuwe inzichten en praktijkkennis: ‘multisensory concepting’. In deze praktische marktbenadering worden alle zintuiglijke prikkelingen passend op elkaar afgestemd. Ze leveren zo een positieve bijdrage aan de beleving, de attitudevorming, klantenbinding en de merktrouw. Hierdoor kunnen merken en bedrijven uitgroeien tot een SOUL Brand. Een merk dat waarde toevoegt in de klantbeleving en hierdoor ware merkambassadeurs creëert.

De kracht van Senta is dat we altijd 8 jaar vooruitdenken. Hiermee hebben we al veel ondernemers kunnen helpen. Senta zorgt voor inspiratie, verbeelding, storytelling, een jonge tijdsgeest en innovatie en werkt met bewezen tools en modellen om projecten succesvol en snel te kunnen uitvoeren.

Om beleving als bedrijf strategisch in te zetten is door Senta het Experience Strategy model ontwikkeld. Hierin staat het in lijn zetten van het Brand DNA met de klantassociaties centraal. Vanuit deze basis wordt gewerkt aan vier werkvelden: multisensory concepting (prikkel alle zintuigen), character profiling (ken je doelgroep), format scripting (verrijk de customer journey) en internal branding (waardedeling personeel). Met als gevolg het creëren van duurzame klantrelaties, Brand Bonding!

Benieuwd hoe dit gedachtegoed voor jouw bedrijf kan werken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Ja ik wil een afspraak


Senta, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senta.com, Telefoon: +31 33 254 07 09
Kvk: 30145022 BTW nr.:NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2019 Alle rechten voorbehouden